Linn Elin på ungdomskurs - Fagforbundet

Linn Elin på ungdomskurs

Linn Elin Ødegård
Linn Elin nyvalgt ungdomstillitsvalgt i Fagforbundet Rennebu synes ungdomskurset er spennende. (Foto: Fagforbundet Sør-Trøndelag)

I disse dager er 19 nye ungdomstillitsvalgte samlet i Kristiandsund for tre dager med opplæring i Fagforbundet og rollen som ungdomstillitsvalgt.

Det er Fagforbundet Sør- og Nord-Trøndelag og Møre og Romsdal som sammen arrangerer kurset ”Temakurs ungdom” for nye ungdomstillitsvalgte.

- Vi er veldig fornøyd med kurset så langt. Det er morsomt å se hvor engasjert de er, sier ungdomstillitsvalgt i Fagforbundet Sør-Trøndelag Sonia Kvam.

Linn Elin Ødegård er nyvalgt ungdomstillitsvalgt i Fagforbundet Rennebu. På kursets første dag traff vi Linn Elin, hun synes kurset virket bra så langt og gledet seg til de neste to dagene.

- Jeg er blitt godt mottatt av andre, det setter jeg pris på. Det er utrolig spennende å få mer innsikt i hva Fagforbundet jobber med og hva jeg kan gjøre som ungdomstillitsvalgt. Nå har jeg også meldt meg på Sommerkonferansen i Stavern og gleder meg til det, sier Ødergård.

Kurset avsluttes onsdag 21. mars. Da er 19 nye godt skolerte ungdomstillitsvalgte, klare til innsats for Fagforbundet og de mange yngre medlemmene forbundet har her i Midt-Norge.